català · español · français · english
 
Home Qui som? Quč pots fer tu? Actualitat Loteria Reportatge Entitats col·laboradores Contacte
Què fem?
 
La nostra filosofia en relació als projectes es basa en:
Respecte Treballar per al desenvolupament comunitari
Evitar el paternalisme i la beneficència Coparticipació i corresponsabilitat
Fitxa Ndennden Ngol·len  
 
Projectes de cooperació
 
Idees per al futur:
L' aigua és el mitjà prioritari per a un desenvolupament sostenible. Amb l'aigua aconseguim salut i benestar. Volem impulsar projectes de codesenvolupament basats en construcció de pous i canalització de l'aigua potable per a conreus, persones i bestiar.
 
Intervenció actual:
Projecte de Construcció d'un dipòsit d'aigua i canalització d'aigua per a 10 pobles a la Comunitat Rurale de Kandia.

El projecte de Salut i educació a la Comunitat Rural de Kandia té l'objectiu d'educar a les persones en la importància de la sanitat i d'ajudar a les famílies d'aquesta zona per tal de poder adherir-se a la mutualitat de salut de Kandia.
 
Actuacions realitzades:
Construcció de diverses cases de salut a la CRK.
Lliurament de medicaments i material sanitari, amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Girona i de les farmàcies de la comarca de la Selva.
Rehabilitació d'un Centre de salut a la CRK , amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, la Diputació de Girona, l'AMPA del Col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar i la Capellania del CSS de Lloret de Mar.
Habilitació d'una ambulància medicalitzada i conduïda per un infermer per apropar l'equip sanitari i la medicació als poblets, amb la col·laboració de la Creu Roja d'Arbúcies, l'Ajuntament de Lloret de Mar i el Rotari Club de Lloret de Mar.
Col·laboració en el projecte de recuperació nutricional, amb l'assessorament i l'organització del Centre de Recuperació i Educació Nutricional (CREN).
Projecte generador de rendes per a un desenvolupament local a la CRK , on la contrapart és l'organització FODDE de Kolda, subvencionat pels Ajuntaments d'Arbúcies, Lloret de Mar i Palafolls, la Diputació de Girona i l'Agència Catalana de Cooperació.
 
Tel. 93 765 91 52 · Mňb. 689 407 860 · info@ongsenegal.org · Disseny web MONTAWEB.com