català · español · français · english
 
Home Qui som? Quč pots fer tu? Loteria Reportatge Entitats col·laboradores Contacte
Actualitat
 
VI Fira d'Entitats de Blanes 2012
El Grup Intercultural i Solidari Ndennden Ngol·len ha participat a la VI Fira d'Entitats a Blnes els dies 6 i 7 d'octuble del 2012

El major nombre d’activitats van tenir lloc davant dels estands de cada entitat, com per exemple un taller de primers auxilis, manualitats per a totes les edats, cuina, hata ioga i kundalini, pintura de cara per nens i nenes, contes, activitats en cadira de rodes o bé una xocolatada per a la mainada.

 

A l’escenari del recinte firal hi hagut al llarg del cap de setmana un total de 13 actuacions per a tots els gustos: des de música de banda fins a un recital de poesia, passant per ball country, playback, salsa, dansa amb tambors, sevillanes, sardanes, balls moderns i un dels plats forts, el Concert Jove que es va fer la nit de dissabte a càrrec del Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu. El concert va incloure l’actuació del grup Skarxofa Roja, així com les de DJ Bullanga i DJ Puma.

 

Altres espais que també han acollit activitats durant tot el cap de setmana han estat la platja de Blanes –iniciació al rem, batejos de mar i inflables-; la pista de minitennis i pàdel que hi havia al recinte firal; la sala de plens –presentacions, tallers i xerrades- i el mateix passeig de Mar, on es va fer una passejada i un esmorzar per promocionar els efectes beneficiosos del consum d’oli d’oliva. Per últim, també cal destacar que hi va haver un espai tancat allotjat al recinte firal que simulava l’interior d’una càmera fotogràfica.

 

La VI Fira d’Entitats estava organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes i gestionada pel Col·lectiu d’Entitats Cíviques del municipi. La propera edició de la fira es farà l’any 2014, ja que es tracta d’una experiència biennal, és a dir: s’organitza cada dos anys.

 
Tel. 93 765 91 52 · Mňb. 689 407 860 · info@ongsenegal.org · Disseny web MONTAWEB.com