català · español · français · english
 
Home Qui som? Quč pots fer tu? Loteria Reportatge Entitats col·laboradores Contacte
Actualitat
 
9a Mostra d'Entitats de Canet de Mar: una Mostra exemplar
El Grup intercultural i solidari Ndennden Ngol·len ha participat a la festa mostra d’entitats de Canet de Mar 2011

 

Acabem de celebrar una nova edició de la Mostra d’entitats de Canet de Mar. Més de setanta entitats han sortit al carrer per ensenyar-nos què fan en cadascun dels àmbits en què treballen. Hi havia un total de noranta carpes i tres escenaris ubicats al centre de la vila.
L’assistència i la participació de gent de Canet i també visitants d'altres poblacions, ha estat, de nou, tot un èxit. Les associacions hi han participat a ple rendiment tot el dissabte, tot i que la pluja va fer acte de presència i es va haver d'avançar el tancament perquè hi havia risc de pluges fortes. Creu Roja, l’escola de Música i Soroll.som estan mirant de desenvolupar en altres dates, les activitats que van haver de suspendre.
 
Dissabte al migdia, la Comissió Promotora de la Mostra va presentar el manifest inaugural. Moment de reivindicació del paper fonamental que les associacions ciutadanes tenen en l’educació quotidiana en valors de desenvolupament humà, convivència, responsabilitat i transformació social. Civisme, al cap i a la fi, que en aquesta data tant assenyalada, Dia Internacional del Comerç Just, van expressar compromeses amb la promoció d’alternatives de consum i banca més respectuoses amb les persones.
Diumenge va fer molt bon dia. El matí es va aprofitar fins a l’últim minut per a passejar, ballar, jugar a escacs, sortejar paneres, lliurar globus...
 
 
 
     
 
Tel. 93 765 91 52 · Mňb. 689 407 860 · info@ongsenegal.org · Disseny web MONTAWEB.com