català · español · français · english
 
Home Qui som? Quč pots fer tu? Loteria Reportatge Entitats colˇlaboradores Contacte
Actualitat
 
Setmana Intercultural i Solidāria de Lloret de Mar 2010
Fundada per Ndennden Ngolˇlen, arriba enguany a la seva VIII ediciķ

El Grup intercultural i solidari Ndennden Ngol·len ha participat en aquests actes culturals (23, 24, 25 i 26 de setembre.)

Lloret és un municipi obert que actualment acull gent d’arreu del món. Poc a poc s’ha anat conformant una ciutat summament diversa que ha estat, és i vol ser un indret respectuós i un exemple de convivència.

La Setmana Intercultural i Solidària de Lloret de Mar és un espai privilegiat que afavoreix el diàleg, el coneixement mutu, la convivència i l’intercanvi de cultures.

Un espai de trobada ciutadana on hi tenen cabuda activitats lúdiques i culturals per mostrar, gaudir i compartir les diferents expressions culturals com una font d’enriquiment mutu.

Un espai de formació, reflexió i debat solidari que pretén obrir els ulls de la gent a d’altres realitats, particularment aquelles que es donen en països poc desenvolupats.

Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de més d’una vintena d’entitats socials, d’associacions de solidaritat i cooperació i d’associacions culturals de ciutadans i ciutadanes d’origen immigrat de Lloret de Mar.

 

23 Inauguració i xerrada, activitats participatives
 

24 Activitat culturals

 

25 Fira de les associacions i menjar d’arreu tot el dia TARDA-NIT RACA D’EN MAIG
 

26 Activitats infantil

 

 
 
     
 
     
 
Tel. 93 765 91 52 · Mōb. 689 407 860 · info@ongsenegal.org · Disseny web MONTAWEB.com